Prepnutie firmy — už žiadne údaje z predchádzajúcej firmy
· Nastavenia
Po prepnutí na inú firmu sa už nezobrazujú údaje firmy, z ktorej ste odišli. Predtým zostávala väčšina údajov zastaraná, kým ste stránku úplne neobnovili. Aplikácia teraz pri prepnutí zahodí všetky dočasne uložené údaje a novú firmu načíta načisto.